Revija Cool

Pravila in pogoji

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradnih igrah in natečajih, objavljenih v reviji COOL

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradnih igrah in natečajih

Pogoji sodelovanja

Revija COOL organizira različne nagrade igre/natečaje, ki so mesečno objavljene v reviji COOL.

Nakup revije ni pogoj za sodelovanje v nagradnih igrah. Pogoj za sodelovanje v nagradnih igrah je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre.

Vsi udeleženci v nagradnih igrah revije COOL z udeležbo v nagradni igri (s tem, da so poslali odgovor na nagradno vprašanje in svoje podatke na uredništvo revije COOL v kakršnikoli obliki), potrjujejo, da sprejemajo pravila sodelovanja v nagradni igri dajejo soglasje, da se njihovi osebni podatki obdelujejo za namene, povezane z izvedbo nagradne igre in javno objavijo.

Kateri podatki bodo objavljeni in kje bodo objavljeni, je določeno v Pravilih sodelovanja. Vsi udeleženci v nagradnih natečajih revije COOL z udeležbo v nagradnem natečaju (s tem, da pošljejo fotografijo ali kakšen drugi izdelek)   na uredništvo revije COOL v kakršnikoli obliki), potrjujejo, da sprejemajo pravila sodelovanja v nagradni igri dajejo soglasje, da se njihovi osebni podatki obdelujejo za namene, povezane z izvedbo nagradne igre in javno objavijo.

Pravila sodelovanja: Udeleženec v nagradni igri  pošlje odgovor na nagradno vprašanje na uredništvo revije COOL (COOL MEDIA, TKALSKI PREHOD 4, 2000 Maribor) ali na elektronski naslov revija@cool.si, s pripisom, za katero nagradno igro gre do datuma objavljenega v nagradni igri.

V nagradnih žrebanjih sodelujejo samo pravilni odgovori na zastavljena vprašanja. Pri poslanem odgovoru mora udeleženec jasno označiti/napisati, v kateri nagradni igri sodeluje.

Organizator nagradne igre sodelujoče poziva, naj pri pošiljanju odgovorov na nagradna vprašanja zraven imena, priimka, naslova in telefonske številke pošljejo še svojo davčno številko, saj jih v primeru, da bodo izžrebani, ne bo treba klicati.

Podatke uredništvo potrebuje, da lahko nemoteno izroči nagrade nagrajencem. Nagradne igre se zaključijo teden dni pred izidom nove številke, razen kjer je označeno drugače. Žrebanje se izvrši na uredništvu revije COOL do 25. v mesecu (razen, če je pri nagradni igri označeno drugače).

Revija COOL izhaja vsak drug ponedeljek v mesecu in je v prodaji do izida naslednje številke.

Uredništvo se zavezuje, da bodo nagrajenci:

- objavljeni  v naslednjem izidu reviji COOL (določeno v nagradni igri)

- objavljeno bo ime, priimek in kraj, iz katerega so

Potem uredništvo revije COOL umakne podatke o izžrebancih iz javne objave in jih izbriše. Računovodstvo hrani podatke v skladu z Zakonom o dohodnini.

 Izročitve nagrad:   Nagrade bodo nagrajenci prejeli po pošti, v mesecu po objavi nagrajencev, pred izidom nove številke revije COOL. Reklamacije sprejemamo  na revija@cool.si. Nagrade niso izplačljive v gotovini in niso prenosljive. Pravila veljajo za nagradne igre objavljene v reviji COOL razen, kjer je na razviden način navedeno drugače. Organizator lahko spreminja pogoje sodelovanja v nagradnih igrah. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi pravil.

Zasebnost in varstvo podatkov:   Uredništvo revije COOL bo podatke nagrajencev (ime, priimek in kraj) objavilo samo z namenom, da obvesti nagrajence, da so bili izžrebani (in jim posreduje nagrade) in jih ne bo uporabljajo v nobene druge namene.

Organizator nagradne igre se obvezuje, da bo skrbno varoval podatke uporabnikov ter jih bo uporabljal izključno za potrebe storitve. Osebne podatke uporabnikov bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu podatkov.

Uredništvo si pridržuje pravico ne podeliti nagrade, v primeru nezadostnih odgovorov ali nekvalitetnih materialov. Uredništvo si pridržuje pravico izločiti iz nagradnih iger vse, za katere sumi, da goljufajo, brez dodatnih pojasnil in dokazov.

Uredništvo revije COOL,

Nina Kramberger, odgovorna urednica revije COOL, nina@cool.si

Tekoča številka
Cool - Digster

Novice s Facebooka

Najnovejši videospot

Anketa

Katera posebna izdaja COOLa ti je najbolj všeč?

Sintal